Westerbork Rit

AR-06-52_29jun14Wbork0

Zondag 28 juni aanstaande staat de “Westerbork” rit weer op het programma. Er is weer een hele mooie route uitgezet door Fré Eggens en Jan Bork door gedeeltelijk het mooie Drente.

We verwachten jullie vanaf 10.00 uur op het industrie terrein DE NOESTEN te Westerbork bij autobedrijf Strijker. Hier worden we ontvangen voor de inschrijving en kunnen we genieten van een lekker kopje koffie met krentenwegge. Het inschrijfgeld is € 7,50 per persoon.

Uiteraard rijdt men op eigen risico en is de Stichting Zomeractiviteiten van Westerbork niet aansprakelijk voor eventuele opgelopen schade.

We vertrekken om 11.00 uur. Na ongeveer anderhalf uur gaan we onderweg een lunch gebruiken, de kosten hiervan zijn voor eigen rekening en bedragen € 10,00 per persoon.

Om 13.30 uur vertrekken we weer richting Westerbork , na een rit van in totaal ca. 110 km. Het eindpunt is de Kerkhoflaan te Westerbork. Hier parkeren we onze auto’s op het grasveld, waarna het publiek de auto’s kan bezichtigen. Hier is tevens de uitreiking van de vaantjes en ontvangt U nog een consumptie.

Opgave voor deze rit gaarne vooraf per mail bij henniebork@solcon.nl.

Deze zondag is er in het Centrum van Westerbork het zogenaamde Keienfestival aan de gang. Het grootste in Westerbork georganiseerde evenement met wel 15.000 bezoekers. Er zijn optredens van dans-, theater- en popgroepen alsmede kindervoorstellingen. Ook is er een grote goederenmarkt en zijn er optredens van dweilorkesten. Bij deelname aan de rit kunt u hier dus ook van genieten.