Evenement details:

Oldtimerbeurs Eelde

Veilinghallen Eelde

OLDTIMERBEURS EELDE

Op zaterdag 25 en zondag 26 november wordt in Eelde weer de jaarlijkse internationale oldtimerbeurs gehouden.

Als club hebben wij een soort van haat liefde verhouding met deze beurs, het ene jaar wel het andere niet. Dit jaar willen we deze beurs weer in het programma opnemen.

Het is de bedoeling om de stand er weer neer te zetten in het gezelschap van liefst een viertal oldtimers, waarbij wel de auto’s worden bedoeld natuurlijk. Uiteraard zal een goede koffievoorziening aanwezig zijn.

Derhalve ons verzoek, wie van jullie is bereid om zijn oldtimer hiervoor uit de stalling te halen en deze in Eelde twee dagen van 10 tot 17.00 uur aan het volk te tonen. Voor beide dagen is een entreekaart beschikbaar. De auto’s moeten vrijdagavond 24 november worden gebracht.

Jan Gerding ( 0591 362092 of 06 30100187 ) of Henk Slagter ( 0591 677226 ) zien jullie aanmelding graag tegemoet.