Evenement details:

• do

Koningsrit

09:30Strijker Autobedrijf, De Noesten 6 te Westerbork

Op 27 april Koningsdag organiseert Stichting Zomer-Activiteiten te Westerbork voor het 7e jaar een toertocht voor oldtimers/klassiekers. Inschrijving vanaf 09:30 uur bij autobedrijf Strijker. Kosten inschrijving 7,50 euro per persoon, kinderen vrij. Men ontvangt drie consumptiebonnen: een kop koffie met krentenwegge bij aankomst en twee consumpties bij terugkeer van de rit. Tevens ontvangt elke  auto een mooi schild voor aan de auto. De lunch is voor eigen rekening. Het is de uitzetters weer gelukt om een lunch te regelen voor 10 euro per persoon.

De start is om 10:00 uur en de terugkomst is om plusminus 15:00 uur in Westerbork op een grasveld aan de Kerkhoflaan. Dit om de toeristen in staat te stellen de auto's te bekijken. Er staat ook een tent om de consumpties af te halen.