Evenement details:

• wo

Koningsdag Westerbork

10:00Westerbork De Noesten

Koningsdag 27 april a.s. rit uitgezet door de heren Fré Eggens en Jan Bork door het mooie Drentse-land. Jullie worden verwacht om 10.00 uur op het industrie terrein bij autobedrijf Strijker, De Noesten nr. 6 te Westerbork. De inschrijving bedraag € 7.50 p.p. U krijgt hiervoor koffie met krentenwegge, een deelname bord en na afloop 2 consumptiebonnen. Om 11.00 uur is de start. . Kinderen tot 10 jaar zijn vrij. Uiteraard rijdt men op eigen risico en is de Stichting Zomeractiviteiten niet aansprakelijk voor eventuele opgelopen schade.                                                                                           Starten:  Vertrek om 11.00 uur.  Na ongeveer anderhalf uur is er onderweg de mogelijkheid om een lunch gebruiken, kosten hiervan zijn voor eigen rekening en bedraagt € 10,00 per persoon. Kinderen tot 10 jaar vrij. Deze kosten graag voldoen bij de inschrijving. Om 13.45 uur vertrek ri. Westerbork , na een rit van in totaal ca. 100 km. aankomst aan de Kerkhoflaan te Westerbork. Hier kan men de auto’s opstellen op het grasveld, waar het publiek de auto’s nog kan bezichtigen.  Indien U mee doet, dan graag vooraf even opgeven 0593-332501 of mail : henniebork@solcon.nl Deze dag worden  er in het Centrum van Westerbork en op het sportterrein Koningsspelen gehouden, waar veel mensen op afkomen, ook U kunt dan, indien U dat wilt, genieten van een gezellige sfeer in Westerbork.