• wo
    feb
    13:00Grolloo

De jaarvergadering vindt plaats op woensdag 25 februari bij café restaurant Hofsteenge te Grolloo.

Uw aanwezigheid en uiteraard ook uw inbreng wordt ten zeerste op prijs gesteld. In het laatste clubblad staat de agenda voor de jaarvergadering.

Bij slechte weersomstandigheden dezelfde procedure als bij de nieuwjaarsvisite.

13:00Oostwold

U wordt verwacht om 13.00 uur bij
    Pitch en Putt Oostwold
    Huningaweg 7
    9682 PA Oostwold
    tel.: 0597 552221.

U vindt de pitch en putt aan de doorgaande weg van Midwolda naar Oostwold.

jun
    10.00 uurHoofdstraat Winsum

Gezamenlijke rit met de verenigingen HAV en Oost-Groningen.

Om tien uur 's ochtends wordt u verwacht bij het café John & Anna aan de Hoofdstraat in Winsum.

Naar verwachting wordt het weer een bijzonder rit met bijzondere oldtimers en een grote opkomst.

jun
    10.00 uurWesterbork

AR-06-52_29jun14Wbork0

Zondag 28 juni aanstaande staat de “Westerbork” rit weer op het programma. Er is weer een hele mooie route uitgezet door Fré Eggens en Jan Bork door gedeeltelijk het mooie Drente.

We verwachten jullie vanaf 10.00 uur op het industrie terrein DE NOESTEN te Westerbork bij autobedrijf Strijker. Hier worden we ontvangen voor de inschrijving en kunnen we genieten van een lekker kopje koffie met krentenwegge. Het inschrijfgeld is € 7,50 per persoon.

Uiteraard rijdt men op eigen risico en is de Stichting Zomeractiviteiten van Westerbork niet aansprakelijk voor eventuele opgelopen schade.

We vertrekken om 11.00 uur. Na ongeveer anderhalf uur gaan we onderweg een lunch gebruiken, de kosten hiervan zijn voor eigen rekening en bedragen € 10,00 per persoon.

Om 13.30 uur vertrekken we weer richting Westerbork , na een rit van in totaal ca. 110 km. Het eindpunt is de Kerkhoflaan te Westerbork. Hier parkeren we onze auto’s op het grasveld, waarna het publiek de auto’s kan bezichtigen. Hier is tevens de uitreiking van de vaantjes en ontvangt U nog een consumptie.

Opgave voor deze rit gaarne vooraf per mail bij henniebork@solcon.nl.

Deze zondag is er in het Centrum van Westerbork het zogenaamde Keienfestival aan de gang. Het grootste in Westerbork georganiseerde evenement met wel 15.000 bezoekers. Er zijn optredens van dans-, theater- en popgroepen alsmede kindervoorstellingen. Ook is er een grote goederenmarkt en zijn er optredens van dweilorkesten. Bij deelname aan de rit kunt u hier dus ook van genieten.

jul
    13.00 uurBurgemeester de Cockstraat 34 Oosterhesselen

Verzamelen bij café Restaurant Deen te Oosterhesselen.

Vergeet niet uw pas of identitietsbewijs mede te nemen, waarschijnlijk gaat de rit ook naar het buitenland en wel Duitsland!

Sleen

Zoals het nu lijkt, wordt dit evenement gecombineerd met de vliegshow in Gees.

• vr
    zo
    Sporthal Leek

Als club nemen wij deel aan dit gebeuren. Mocht u met uw oldtimer willen deelnemen, dan graag opgave bij het bestuur.

zo
    veilinghallen Eelde

We hebben besloten om dit jaar weer met een stand op de oldtimerbeurs in Eelde te gaan staan. We hebben de mogelijkheid om 5 auto´s te plaatsen. Heeft u interesse, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Marinus Kielman.