• zo
    13:00 uurCafe Restaurant Wielens, Noord Sleen

na de ontvangst met  koffie,  even de paarden laten trappelen tijdens  een korte tourrit waarna de

Hondsrug-familie aan tafel gaat voor het onvolprezen stamppot buffet.

een van de hoogtepunten in ons clubjaar,

dat wil je echt niet missen !

nadere informatie volgt....

zo
    10:00 uurFlowerdome Eelde

Dit jaar willen wij ons als club beter profileren en hiervoor is jullie hulp nodig !

Wij willen graag in tegenstelling tot voorgaande jaren een grotere stand en dus ook meer auto's !

wij denken zelf aan zo'n 15 auto's van diverse bouwjaren en merken om te laten zien dat Oldtimerclub de Hondsrug een club is voor alle merken en bouwjaren.

Mochten u en uw auto zich hiervoor al willen opgeven, neem dan contact op met een bestuurslid.

• vr
    jun
    ma
    jun
    Duitsland

Inmiddels zijn we weer gestart met de voorbereidingen voor de meerdaagse rit van 2020. Het ligt in de planning om dit (net als voorgaande jaren) te doen in het derde weekend van juni, dat wil zeggen van 19 tot 22 juni 2020.

Uiteraard is het van groot belang om te weten hoeveel “ oldtimers “ er mee willen. Derhalve het verzoek om ons mede te delen of jullie interesse hebben om mee te gaan.

Dit moet per mail aan: janeninaslagter@hotmail.com en wel voor 21 oktober a.s.

Er zijn al wat hotels benaderd en we zijn nog in afwachting van aanbiedingen die we nog binnen moeten krijgen. Natuurlijk proberen we weer een goed hotel te vinden voor een aantrekkelijk prijs met natuurlijk, niet onbelangrijk, goed eten en drinken, leuke ligging en eventueel wat vertier.

We hebben hotels benaderd in verschillende delen van Duitsland, met een maximale rijafstand van zo’n 225 km.

De kosten proberen we te beperken tot € 250,-- per persoon. Het exacte bedrag is nog niet bekend en hangt grotendeels af van de kosten van het hotel. We gaan uit van 3 overnachtingen met halfpension ( buffet ? ) en een afsluitend etentje op de laatste dag.

Het programma is op vrijdag de heenreis, op zaterdag iets leuks, op zondag een wat langere rit door de regio en maandag weer terug. We proberen uiteraard om de ritten zoveel mogelijk langs rustige wegen te leiden.

Interesse, laat het ons zo snel mogelijk weten.

Jan en Ina Slagter