Middag – RIT 19 juli

Het clubjaar loopt dit jaar anders dan we gewend zijn. Maar op zondag 19 juli is onder voorbehoud van het beruchte virus een eerste tocht gepland door een mooi deel van Overijssel. De route is ongeveer 80 km .

De start is bij Boomstamrestaurant “het Heemsche “Blanckvoortallee 2, 7773 AH te Hardenberg. Vanwege allerlei beperkingen is besloten er een middagtour van te maken.

De inloop is vanaf 12:30 uur en er kan na de koffie vertrokken worden. Iedere deelnemer krijgt een uitgebreide routebeschrijving. er is tevens een tussenstop ingepland waar, onder voorbehoud, in het restaurant of op het terras iets genuttigd kan worden. Op de locatie is er een mooie vlakke en verharde route van ongeveer 1,5 km uitgezet. Het is een prachtige wandelroute door de mooie natuur.

De verwachting is dat iedereen rond 16:30 uur weer terug is bij het boomstamrestaurant waar nog gezellig nagepraat kan worden.

Het is wel noodzakelijk om zich voor deze tour aan te melden bij de penningmeester/organisator van deze tour, omdat het aantal deelnemers doorgegeven moet orden aan beide restaurants.

U kunt zich aanmelden bij de penningmeester@oldtimerclubdehondsrug.nl met opgave van het aantal personen.

Uw opgave dient voor 6 juli binnen te zijn.

Laten we hopen dat alles door kan gaan zoals gepland met mooi weer,