Oldtimerclub de Hondsrug

OLDTIMERDAG COEVORDEN 22 JULI 2023

In het kader van de zomeractiviteiten staat in Coevorden voor zaterdag 22 juli de jaarlijkse Oldtimerdag op de agenda. Vanuit heel Nederland en Duitsland komen liefhebbers van historische voertuigen naar Coevorden om hun kostbare bezit aan het publiek te tonen. Vanaf 08.00 uur worden de eerste deelnemers in het centrum van Coevorden verwacht. De deelnemers komen met oldtimer en youngtimer auto’s, kitcars, bromfietsen, motoren en tractoren. Voorwaarde is dat alle voertuigen minimaal 25 jaar oud zijn. In de loop van de dag zal een aantal deelnemers beginnen aan een toertocht door de regio. Er wordt in groepen gestart zodat er in het centrum nog genoeg te bewonderen valt voor de bezoekers. Vorig jaar waren er circa 300 deelnemers aanwezig in Coevorden.

Wij als oldtimerclub de Hondsrug hebben met de organisatie van Coevorden afgesproken dat wij ons daar als Oldtimerclub de Hondsrug kunnen presenteren.

Derhalve ook hier het verzoek om jullie als leden van de Hondsrug de aanmelding via ons, dat wil zeggen events@oldtimerclubdehondsrug.nl  te doen en wel voor 20 juli a.s.                                                                               Wij geven dan aan de organisatie door, wie en met hoeveel oldtimers we komen en krijgen dan een plek toegewezen waar we ons gezamenlijk kunnen presenteren.

Ook hier wordt een lunchpakket en een aandenken verstrekt.