Oldtimerbeurs Eelde 2019

Afgelopen weekend hebben wij als vereniging deelgenomen aan de inmiddels bekende oldtimerbeurs Eelde Classics.

Na een lange periode van voorbereiding en de nodige telefonische contacten met de organisatoren van deze beurs , Libema, is het ons gelukt een grotere ruimte op de beursvloer te bemachtigen.

Als club waren wij duidelijk aanwezig, niet in de laatste plaats door hulp van onze leden die gehoor hadden gegeven aan onze oproep hun auto (totaal 12 stuks) beschikbaar te stellen voor deze show, maar ook door een goed verzorgde catering waarbij de dames van Rooijen en Boxem zorgden voor ongeveer 300 verse kniepertjes op onze stand wat door de bezoekers heel erg werd gewaardeerd.

Door onze 6 nieuwe beachvlaggen waren wij duidelijk aanwezig en konden wij dit weekend drie nieuwe leden noteren.

Ook hadden wij voor het eerst een bedrijf te gast op onze stand te weten de firma CarCare Folkers die op zondagmiddag een autopoets clinic verzorgde.

Wij kunnen terugkijken op gezellig verlopen beursdagen, waarbij vele clubleden ons hebben bezocht.

en oh ja, de kniepertjes waren zondagmiddag op….

Dank aan alle leden die dit mede mogelijk hebben gemaakt !