Oldtimeractiviteiten buiten de club om.

PAG-Rally zondag 10 april om 10.30 uur . Exacte gegevens en opgave via www.pagrally.nl.
Toertocht klassieke auto’s in Noord Nederland voor het goede doel en georganiseerd door stichting
Pagtiviteiten t.b.v. fondsen voor scoutinggroepen. Deelnamekosten € 75 per auto.

Koningsdagrit Westerbork, 27 april. Start is restaurant Meursinge/De Turfsteker, Hoofdstraat 48 te Westerbork. Parkeren aan de achterzijde van de zaak. U wordt ontvangen met koffie/thee en koek. Tevens ontvangt u een tas, met daarin de routebeschrijving, een deelnemersschild, 2 ti-rips, eventueel vouchers voor de lunch en overige informatie. De start is vanaf 11.00 uur tot 11.45 uur. De kosten bedragen €10,00 per auto met een maximum van 2 personen. Voor elk persoon meer, wordt € 5,00 berekend. Tijdens de middagpauze kan worden deelgenomen aan een uitgebreide lunch bestaande uit o.a. 2 soorten soep; diverse broodjes en krentenwegge, meerdere soorten kaas en vleeswaren, gehaktbal of bockworst; koffie; thee; melk; karnemelk; jus ‘d orange. De kosten voor deze lunch bedragen € 16,00 per persoon.  Aanmelden kan tot 10 april bij Hennie Bork, henniebork@solcon.nl.

13e Dorpen oldtimerfestival, 30 april. Doppierlaan 1 Drachten. Opgave bij Berend en Wimke Overwijn. Tel: 0516-541558.

Legio-tour, 14 mei. Een toertocht voor Young en oldtimers. Inlichtingen bij HAV Noord.

Drentherit van de Lions club Emmen op Hemelvaartsdag (26 mei), (Lions Dolmenpoort Rally). Start en finish in Emmen. Na de finish is er een gezellig samenzijn met een bekende band voor livemuziek en een uitgebreide BBQ in de zaal en op het terras van Hotel Ten Cate! De kosten voor deze hele dag bedragen 130 euro per auto met twee deelnemers, door de vele sponsors gaat een groot deel van dit bedrag naar een goed regionaal doel, De Voedselbank.

Voor info: https://lionsdolmenpoortrally.nl/ Aanmelden kan bij Henk van Os, henkvns45@gmail.com